Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 62! Sayangi Malaysiaku! Shop Now!

MYLARA Skincare Tips

KESALAHAN PADA KULIT BERJERAWAT

Orkid

𝗞𝗲𝘀𝗮𝗹𝗮𝗵𝗮𝗻 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝘀𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗸𝗶𝘁𝗮 𝗹𝗮𝗸𝘂𝗸𝗮𝗻 𝗸𝗮𝗹𝗮𝘂 𝗸𝘂𝗹𝗶𝘁 𝗸𝗶𝘁𝗮 𝗯𝗲𝗿𝗷𝗲𝗿𝗮𝘄𝗮𝘁. 𝗔𝗽𝗮 𝗸𝗲𝘀𝗮𝗹𝗮𝗵𝗮𝗻 𝘁𝘂?? 𝟭. 𝗣𝗲𝗰𝗮𝗵𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲𝗿𝗮𝘄𝗮𝘁 Tahu tak kalau korang pecahkan jerawat tu, lagi banyak jerawat

Read more →


FAKTA TENTANG KULIT ORANG ASIA YANG MENARIK!

Orkid

Korg tahu tak kulit orang asia lebih berminyak?? Hehehe sebab jumlah kelenjar minyak di wajah dorg lebih banyak dan kelembapan udara di Asia jugak lebih tinggi.... And sebabbb tuuuu la kulit orang Asia ni lebih sensitiveee dan mudah mengalami iritas

Read more →


5 SIMPLE STEPS TO FLAWLESS SKIN!

Orkid

𝟓 𝐑𝐀𝐇𝐒𝐈𝐀 𝐔𝐍𝐓𝐔𝐊 𝐊𝐄𝐊𝐀𝐋 𝐂𝐀𝐍𝐓𝐈𝐊 𝐅𝐋𝐀𝐖𝐋𝐄𝐒𝐒 𝐊𝐨𝐫𝐠 𝐤𝐞𝐧𝐚 𝐩𝐚𝐤𝐚𝐢 𝐧𝐢 : 𝙂𝙇𝙊𝙒𝙄𝙉𝙂 𝘾𝙇𝙀𝘼𝙉𝙎𝙀𝙍 - 𝙢𝙚𝙢𝙗𝙚𝙧𝙨𝙞𝙝𝙠𝙖𝙣 𝙣𝙤𝙙𝙖 Pembersih wajah dalam bentuk gel, berbau haruman floral segar, bewarna pink l

Read more →


KULIT TERASA LEBIH CANTIK KETIKA BANGUN TIDUR?

Orkid

Hehehe siapa pernah rasa macam ni? Tahu tak sebab apa? —-> 𝗚𝗥𝗔𝗩𝗜𝗧𝗜

Read more →


WHAT IS YOUR ACNE TELLING YOU?

Orkid

𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗜𝗦 𝗬𝗢𝗨𝗥 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗧𝗘𝗟𝗟𝗜𝗡𝗚 𝗬𝗢𝗨𝗨𝗨𝗨𝗨! Alergikkkk niii tgk perkataan 𝗔𝗖𝗡𝗘 haha 𝗗𝗮𝗵𝗶 - Mungkin korg tak cukup air dan mengamalkan diet yang tidak sihat menyebabkan jerawat tumbuh di dahi atau tiada toleransi terhada

Read more →


5 RAHSIA WAJAH KEKAL CANTIK TANPA 'MAKE UP'

Orkid

Tips untuk yang gemarkan “naked-face” eh i pun suka lah muka tanpa makeup!! bebas dari segala galanyaa, tapii tak boleh nak salahkan makeup, kadang kita makeup just nak rasa cantik je kan tak salah punnn!! Cumaaaaa... jeng jeng jenggg... kena jaga 5

Read more →


KENALI MASALAH KULIT ANDA!

Orkid

𝐉𝐎𝐌 𝐊𝐄𝐍𝐀𝐋 𝐌𝐀𝐒𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐊𝐎𝐑𝐀𝐍𝐆 ! 1. 𝗚𝗲𝗹𝗮𝗽 𝗱𝗮𝗻 𝗸𝘂𝘀𝗮𝗺 - buat kulit anda nampak lebih tua dari usia. 2. 𝗣𝗼𝗿𝗶-𝗽𝗼𝗿𝗶 𝗯𝗲𝘀𝗮𝗿 - campuran sel-sel kulit mati boleh menyebabkan liang pori kelihatan lebih terbu

Read more →


6 MASALAH KULIT YANG KORANG KENA AMBIL TAHU!

Orkid

6 MASALAH KULIT YANG KORG KENA AMBIL TAHU #infomylara Antaranya adalah : 1. BLACKHEAD 2. WHITEHEAD 3. PAPULE 4. PUSTULE 5. KISTA & NODUL 6. ROSACEA Yang mana antara masalah atas ni korg ada alami skrg? And korg tahu tak Mylara boleh bantu pulihkan?

Read more →


4 LANGKAH ATASI BEKAS JERAWAT. NO.3 KITA SELALU TERLUPA!

Orked

𝗕𝗘𝗞𝗔𝗦 𝗝𝗘𝗥𝗔𝗪𝗔𝗧 Macam2 jenis bekas jerawat kan? Ada yg merah2 ada yang berlubang ada jugak yg hitam2. So korg rasa mcm mana nak tangani masalah 𝗕𝗘𝗞𝗔𝗦 𝗝𝗘𝗥𝗔𝗪𝗔𝗧 jerawat ni?? 1. Jangan picit jerawat. 𝗜𝗡𝗜 𝗣𝗘𝗡𝗧𝗜𝗡𝗚!! 2. Paka

Read more →


5 SEBAB-SEBAB PORI MUKA TERSUMBAT!

Orkid

Pori pori tersumbat? Ok jom nak cite sikit informasi BERHARGA ! 𝗔𝗣𝗔 𝗜𝗧𝗨 𝗣𝗢𝗥𝗘𝗦? So basically, pores atau pori ini ialah liang atau bukaan yang ada pada kulit kita. Pores merupakan rumah kepada hair follicles. Pores juga tempat di mana leta

Read more →


3 KESALAHAN DALAM MENCUCI MUKA

Orkid

𝗖𝘂𝗰𝗶 𝗺𝘂𝗸𝗮 𝘁𝗮𝗽𝗶 𝗿𝗮𝘀𝗮 𝗺𝘂𝗸𝗮 𝗯𝗲𝗹𝘂𝗺 𝗰𝘂𝗸𝘂𝗽 𝗯𝗲𝗿𝘀𝗶𝗵? 𝗥𝗮𝘀𝗮 𝗺𝗮𝗰𝗮𝗺 𝗸𝗲𝗻𝗮𝗽𝗮 𝘀𝘁𝗶𝗹𝗹 𝗮𝗱𝗮 𝗷𝗲𝗿𝗮𝘄𝗮𝘁 𝗻𝗶𝗶𝗶??? 𝗯𝗲𝘁𝘂𝗹 𝘁𝗮𝗸? 𝗢𝗸 𝘄𝗵𝘆𝘆𝘆 𝗽𝗲𝗼𝗽𝗹𝗲𝗲𝗲 𝘄𝗵𝘆𝘆𝘆?

Read more →