Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 62! Sayangi Malaysiaku! Shop Now!

TIPS MENGECILKAN PORI-PORI

OH PORI PORI KU

Liang pori-pori terbuka boleh menjadi satu masalah pada kita. Liang roma kita kelihatan seperti berlubang. Biasanya ia terjadi di hidung, dagu dan pipi anda tapi sebenarnya kat mana-mana area pun boleh terjadi.  Ia menjadi liang pori sebagai pembukaan untuk bulu roma, saiz bulu roma kita bergantung pada saiz liang. Kadang-kadang campuran sel-sel kulit mati menyebabkan liang itu untuk kelihatan lebih terbuka atau tersumbat.

Jadi macam mana nak kecilkan pori-pori ni? 😇 ce tgk gambar atas ni, agak2 korg dah try ke belum? Ce try ce try, mana tahuuuuuu boleh kecilkan pori-pori u? Alaa sampai bila nak biarkan pori-pori terbuka? Boring beb, pakai makeup pun tak cantik kannn?



Older post Newer post