Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 62! Sayangi Malaysiaku! Shop Now!

THE CORRECT WAY TO USE SPRAY

Selalu kalau kita tengok makeup tutorial, apasal lah dorg main sebur jeee face mist tu kan?? Mana ada main sembur  orang ikut arrow laaa!!

Cara pakai kena betul, mana tahu effect tu POWER nanti?  Meh tengok sini, motion yang kena spray, jangan main spray je tauuuu. Nanti tak jadi jangan cakap Mylara tak best pulak  sis dah ajar niii.⠀

Lepas dah lawa nanti, u pakai makeup light2 jur dah cantik  serius!! Eh raya kan niii mesti la kena cantikkkk  tapi benda yg paling bestttt lagi bila cantik dari orang yg pakai makeuppp,  masa tuuu feel dia tuhan je tahuuuu. Betul takkk?  Wheeee, share feedback ahhh dah LAWA !! Mana boleh cantik sorggg! Org pun nak tengokk gakkk 🤩🤩🤩🤩



Older post Newer post