Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 62! Sayangi Malaysiaku! Shop Now!

THE BEST ORDER FOR YOUR SKINCARE PRODUCTS

𝗧𝗛𝗘 𝗕𝗘𝗦𝗧 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥 𝗙𝗢𝗥 𝗬𝗢𝗨𝗥 𝗦𝗞𝗜𝗡𝗖𝗔𝗥𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧𝗦

Tak kisah la awak pakai skincare apa pun, tapi urutan cara pemakaiannya macam tu. Jangan korg rasa kita share tips ni hanya untuk Mylara je tau  Tapi kalau nak pakai Mylara pun ok jugak, LAGI EXTRA MENAWAN, siapa tahu kan?

DAILY :
—> Cleanser
—> Toner
—> Essence
—> Serum
—> Eye Cream
—> Moisturiser
—> Sunscreen


NIGHTLY :
—> Cleanser
—> Toner
—> Essence
—> Serum
—> Eye Cream
—> Moisturiser
—> Spot Treatment

Banyak kan steps nya? Haa kata nak cantik macam nelopa?  harus lah polowwwww!!  kalau polowwww mana tahu lagi extra cantik dari kak nelopa??? Wuhuuuu!!  more guides more info, DM jurrrrrr!!! Jangan malu maluuuu  i bagi service consults skin terbaik untuk u!  



Older post Newer post