Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 62! Sayangi Malaysiaku! Shop Now!

STAY FRESH AT SCHOOL

Biasa kalau skin korg tgahari ni kat sekolah dah berlecak tak?  mana bolehhh kan? Mesti kena maintain CANTIK, sbb CRUSH ada kot  siapa ada crush kat sekolah?? Ce lelambai sket 

photo6192732663874431255.jpg

Ok i ada tips untuk u kekal fresh jee kat sekolah smp petang 🤭 apa apaaaa? Apa caranyaa? Ok jom baca bawah ni #infomylara

1. Bawa facial wash. Mcm pencuci muka, letak dlm bekas kecik pun boleh takpayah nak bekas besar naw
2. Bawa oil control film/kertas minyak. Ni penting, sebab sekolah panas bhaiii
3. Bawa body mist/perfume, pastu lalu sebelah crush. Kasi dia amik bau sikit la
4. Bawa lipbalm. Baru lah bibir kekal munggil

Bawakkkk ajeee, tapi korg boleh bawak tak?  takut kena rampas je kan  dont careee laaa kena BAWAK JUGAK  baru lah boleh skin ON POINTZZ sampai petang  



Older post Newer post