Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 62! Sayangi Malaysiaku! Shop Now!

SKINCARE ROUTINE TIPS FOR BEGINNERS

SKINCARE ROUTINE UNTUK BEGINNERS yg baru nak berjinak2 dengan skincare tu kann, yg sblm ni tak pakai pape pun  boleh lah try tips ni dulu okeh!

Sebenarnya untuk kulit muka yang baru ingin dirawat, kena bermula dengan sesuatu yang lebih ringkas dulu, jangan heavy2 letak kat muka. Nanti naik jerawat, product jugak yg disalahkannya 🤗

Selain 4 yg atas tu, 4 yg bawah ni pun penting jugak okeh :
1. Cleansing
2. Toning
3. Moisturising
4. Protecting

Kalau 4 perkara atas ni dah kukuh, CONFIRM SKIN AWAK MANTOP!  amacam? Nak tahu lebih lanjut, kena consult skin dulu. DM DM  



Older post Newer post