Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 62! Sayangi Malaysiaku! Shop Now!

SIMPTOM KULIT BERMINYAK

Oily skin?  mesti tak selesa sbb tetibe kilat teruk. Ada beza tau glowing sbb skin mmg licin dan oily skin.


Biasanya oily skin ada beberapa faktor yg korg boleh nampak. Antaranya :

- Kerap tumbuh jerawat
- Permukaan kulit berkilat dan licin (extra)
- Liang pori di wajah besar
- Kulit kelihatan tebal dam kasar
- Liang pori tersumbat dan kelihatan bintik hitam (blackheads)

Siapa ada symptom camniiii?? Ok skin korg jenis oily. Kadang sampai rimas kannn? Erm. So kena pakai apa je kalau oily skin ni? Ok sbnrnya banyak u boleh try, nak lagi ok pakai lah set. Complete regime, bila skin dijaga sempurna so effect dia pun mmg akak SUPERB lah kan. Toner tuuu just optional jee, ada je yg tak pakai toner skin dia still good oil control

Pape pun tahu tak apa yg penting? Hehehe consult skin dulu sblm beli okeh! DM NOW.



Older post Newer post