Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 62! Sayangi Malaysiaku! Shop Now!

RUTIN SKINCARE 'BRIGHTENING' UNTUK KULIT KERING DAN BERMINYAK

𝐌𝐘𝐋𝐀𝐑𝐀 𝐁𝐑𝐈𝐆𝐇𝐓𝐄𝐍𝐈𝐍𝐆 𝐒𝐄𝐓𝐒
.
Siapa kat sini ada masalah 𝗞𝗨𝗟𝗜𝗧 𝗞𝗘𝗥𝗜𝗡𝗚 & 𝗞𝗨𝗟𝗜𝗧 𝗕𝗘𝗥𝗠𝗜𝗡𝗬𝗔𝗞 ?? Pening kepala camneeee nak settle masalah skin camni? Tapi nak putih gakk, bukan stakat putih jee, nak putih glowing!!!  Usah risau, ceh
.
Kalau u ada salah satu masalah yg i mention atas tu, lagi PERFECT u pakai combo bawah ni :
.
- 𝗦𝗲𝘁 𝗔𝗱𝘃𝗮𝗻𝗰𝗲𝗱 𝗕𝗿𝗶𝗴𝗵𝘁 & 𝗚𝗹𝗼𝘄 𝟰 𝗶𝗻 𝟭
- 𝗦𝗲𝘁 𝗔𝗱𝘃𝗮𝗻𝗰𝗲𝗱 𝗕𝗿𝗶𝗴𝗵𝘁 & 𝗚𝗹𝗼𝘄 𝟱 𝗶𝗻 𝟭
.
Complete set untuk siapa yang gemarkan serum, and nak extra putih glowing lagi, u ambil yang 5 in 1 punya. Sebab apa ehhh? Sebab ada 𝗴𝗹𝗼𝘄𝗶𝗻𝗴 𝘀𝗽𝗿𝗮𝘆. Omg i SUPER IN LOVE WITH THIS. Skali spray jeeee, dia punya glowing lain macam
.
Ada org tak perlukan 𝗴𝗹𝗼𝘄𝗶𝗻𝗴 𝘀𝗽𝗿𝗮𝘆 pun untuk glowing, so lebih jimat u pakai set 4 in 1 je. Sebab ada 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁 𝗴𝗹𝗼𝘄 𝘀𝗲𝗿𝘂𝗺. Untuk glowing & whitening jugak! Alsooo korg kena tahu jugak yg 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁 𝗴𝗹𝗼𝘄 𝘀𝗲𝗿𝘂𝗺 ni sangat sesuai untuk merawat masalah jerawat & parut jerawat. Pergh, multi-functionzz kan? Mmg, saje nak bagi u buat collections bebanyak!!! Andd anddd, EXTRA CANTIK  biar semu jeles tgk skin u 🤩 biar dorg tertanya2 ape u pakaiiii sampai cantik berseri glowing camniiii!! Wheee, pastu ajak lah dorg guna Mylara skali, #glowingsamakawan ?? Boleh takk?
.
.
Apa tunggu lagi? Takde buat apa kat opis tu meh JOM BORAK! 🤭



Older post Newer post