Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 62! Sayangi Malaysiaku! Shop Now!

PERTOLONGAN PERTAMA BILA NAIK JERAWAT

Ohhh NO JERAWAT DATANG LAGI

Siapa suka jerawat dia gila weh siapa je yg suka jerawatttt mmg anti giler tahu takkkkk, so korg tahu tak apa yang kena buat bila 1st skali jerawat naik?  siapa yang kena bantuuuuu tuuu?

——> UBAT JERAWAT <——

Kalau di Mylara masalah jerawat kita akan suggest kan pakai ACNE GEL & GLOWING CLEANSER. Penting!! Jangan main2 eh dua benda ni nampak biasa, mampu milik TAPI DIA PUNYA POWER LAIN MACAM TAU


JERAWAT BOLEH KECUT DALAM MASA 1 MALAM??


 MYLARA ACNE GEL +  


Diformulasi dari 17 bahan terpilih untuk kesan maksima pada jerawat. Tak kenal maka tak cinta! Sampai bila nk simpan jerawat durjana???

GLOWING CLEANSER 

Pembersih wajah dalam bentuk gel, berbau haruman floral segar, bewarna pink lembut, tidak likat atau melekit, berbuih minimal pada proses pmbersihan wajah. Sediaan dalam botol yg mempunyai dua penutup, dengan penuh 'hygiene', khusus terpercaya untuk membersihkan wajah anda.

 HANDS OFF 

Jangan nak yakin sangat tangan tu bersih boleh kejap2 nak pegang muka, nak2 pegang jerawat! No no noooo baby!!!


𝗛𝗔𝗡𝗬𝗔 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗥𝗠𝟱𝟬 𝗝𝗘𝗥𝗔𝗪𝗔𝗧 𝗨 𝗞𝗘𝗖𝗨𝗧?? 𝗣𝗲𝗿𝗴𝗵𝗵𝗵!! 𝗕𝘂𝗸𝗮𝗻 𝗯𝗶𝗮𝘀𝗵𝗲𝗿𝗿𝗿 𝗯𝗶𝗮𝘀𝗵𝗲𝗿𝗿𝗿  



Older post Newer post