Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 62! Sayangi Malaysiaku! Shop Now!

OILY VS GLOWING

Hi gorgeous! #infoMylara untuk u (sweet kan?)⠀

Yang baru nak early lunch goreng2 tu jangan tersedak eh tetibe sebab baca tajuk

Cite dia, siapa kat sini skin dia glowing? Ke oily skin sbnrnya tapi korg taknak kalah nak jugak perasan glowing skin?  Ok sblm korg kena boo, ce tgk perbezaan OILY vs GLOWNING skin.⠀

Haaa so korg TEAM KUNING ke TEAM PINK gais? Ce komen. I team kuning,  ala pedehal biasa lah Malaysia kan negara lembab, mostly Malaysian people adalah oily skin. Ciyessss, tak pun combination skin. Kan?? Haaa⠀

Bistuuu, Mylara boleh tolong ke tak niiiiiii

Haaa, eh mesti lah boleh! Teruja tak nak try Mylara? Hihi. Meh Mylara bantu convertkan oily skin awak tu kepada GLOWING SKIN!! Gittuwwww. Dont woriii tak suntik2 punnn  kita sapu manja2 ciut ciut je

DM NOW gais. Jangan nak senyum sorg2 🤣



Older post Newer post