MYLARA GLOWING SPRAY TIPS & TRICKS!!

—> 𝗙𝗶𝘅 | 𝗚𝗟𝗢 𝗚𝗹𝗼𝘄𝗶𝗻𝗴 𝗦𝗽𝗿𝗮𝘆 <—

Apa functionnyaaa??  nampak macam baisherrrr2 jeee nampak mcm ada takdaaa jee, fuh skali kena jangan meracau okeh!

-Face mist melembapkan wajah lesu
-Liquid primer sebelum foundation/cc cream
-Glowing instant untuk naked face
-Setting spray untuk make up tahan lama
-Mengencangkan kulit (v-shape anti aging)


TIPS & TRICK —> 𝗙𝗶𝘅 | 𝗚𝗟𝗢 𝗚𝗹𝗼𝘄𝗶𝗻𝗴 𝗦𝗽𝗿𝗮𝘆 <—

 1. Boleh mix dengan cc/bb cream korg! Fuh, extra glow lah lepas ni
 2. Spray pada korg punya sponge (beauty blender) korg, lagi mudah nak ratakan dan makeup pun nampak tantek jur! 🤩
 3. Oily skin? Tak boleh nak ada glowing skin? No no no!! Lap muka korg dgn tissue kering, then spray pada muka! Then pom!!! 🤭 letupsss jah!
 4. Terlambat nak bersiap/makeup?? No worries, spray je! And ready to goo!!

Mudah kan? Hanya dengan satu botol boleh cantik kan korg secara INSTANT!!! Fuhhh, menggoda betul lah  mari la ke DM, kita sembang jap!  



Older post Newer post