Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 62! Sayangi Malaysiaku! Shop Now!

KENALI TEKSTUR PRODUK ANDA

𝑲𝑬𝑡𝑨𝑳𝑰 𝑻𝑬𝑲𝑺𝑻𝑼𝑹 𝑷𝑹𝑢𝑫𝑼π‘ͺ𝑻 𝑨𝑡𝑫𝑨

Cara pakai ikut step, mesti lah dari tekstur yang light sampai ke tekstur yang thin. Betul tak?  kot ada yang pakai terbalik tu dah boleh kot betul kan balik  sampai bila nak pakai tak ikut step? Haa patut lah kesan tak nampak

Betul keeee π—£π—˜π—₯π—™π—˜π—–π—§ π—šπ—Ÿπ—’π—ͺ π—¦π—˜π—₯𝗨𝗠 π— π—¬π—Ÿπ—”π—₯𝗔 ni antara yg best seller?? Eh bukan antara ok, dia paling #BESTSELLER  takyah sembang banyak, boleh pakai hari2, setiap masa fuhh!! Baru GLOW TAK INGAT DUNIA  



Older post Newer post