Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 62! Sayangi Malaysiaku! Shop Now!

JENIS-JENIS BREAKOUT DAN BAHAYANYA

Morning peopleeee! Salam Jumaat!!  heeeee takpeee tahuu cuti panjangggg, time ni lah nak ngedateeee! ⠀

Ohhhhh J E R A W A T !!!

Semua orang pernah mengalami jerawat kan? Tapi korg tahu tak macam mana nak rawat nya? Jom tgk jenis jerawat dan brape percent risiko jerawat tu meninggalkan kesan pada skin korg. Jangan pinch jerawat ok! #pesandulu


So apa perkara penting yang korg kena buat bila JERAWAT naik? 🤔⠀
1. Pastikan muka sentiasa bersih⠀
2. Stop any makeup/scrub⠀
3. Pakai ubat jerawat⠀
4. Rest kan muka dari mask⠀
5. Drink more plain water⠀
6. Eat healthy foods⠀
7. JANGAN PICIT JERAWAT (paling penting!!)⠀

Agak2 boleh buat tak? Senang je kan? Aaa kita mana boleh lari dari jerawat, so kalau agak2 korg nak bagi muka korg kesan yang lambat hilang haaa picit la picitzzzz! ⠀

“Mylara boleh bantu kalau skin ada masalah jerawat tak?”⠀
—> Of course baby!⠀

Korg boleh cuba :⠀
 -Glowing Cleanser⠀
-Acne Gel +⠀

ONLY RM50, jerawats u boleh kecut dalam masa satu malam!! mmg power! Kena try baru tahuu padu ke tak padu  



Older post