Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 62! Sayangi Malaysiaku! Shop Now!

HOW TO KNOW IF YOU HAVE FUNGAL ACNE

Selamat Hari Selasa!  harini kita nak cerita mengenai 𝗙𝘂𝗻𝗴𝗮𝗹 𝗔𝗰𝗻𝗲. Siapa pernah dgar? Tahu tak apa tu fungal acne? #𝘪𝘯𝘧𝘰𝘮𝘺𝘭𝘢𝘳𝘢

𝗙𝘂𝗻𝗴𝗮𝗹 𝗔𝗰𝗻𝗲 adalah jangkitan kulat yang tumbuh berlebihan pada wajah.

Kenapa ia terjadi? Sebab persekitaran yang lembab, haaa malaysia kan PANASZZ gais  tapiii kan... mcm mana nak tahuuu tu fungal acne eh? Sebab jerawat ni bentuk dia sama jeee mcm takde beza pun, kann?? Tapi as u know, fungal acne ni bentuk dia mcm jerawat pasir tapiii lebih gatal sekitar jerawat tu. Biasa jerawat pasir tak gatal kan? Dia just naik je kan?? Haa fungal acne ni GATAL gaissss.

Mcm mana cara nak mengatasiii?? Biasanyaaa kalau di Mylara kita akan suggest kan awak try set, at least set basic. Ada cleanser, night cream & day cream. 3 item ni pun dah very helpful unless kalau fungal acne korg teruk kena pakai ubat anti fungal acne. Tu ajeee. Hiks! so dah tahu kannn??

Set basic ada promooo tauuu!! Harini LAST DAY. Kot kalau nak try ke, sempat lagiii ni nak beli  JOM SEMBANG.



Older post Newer post