HOW TO DO FACIAL AT HOME

How howwww?

1. Cleanse⠀
2. Exfoliate⠀
3. Steam⠀
4. Mask⠀
5. Moisturize⠀

Penting ke facial ni? Even buat sendiri? 🤔 ianya perlu untuk nak kulit korg EXTRA GLOW gittiewww  lagipun facial ni jugak boleh mengatasi pelbagai masalah kulit. Kalau malas sangat bukan sebulan skali pun boleh. Nak best buat 2 kali sebulan. Kalau nak pegi buat facial kat spa tu kadang mahal kan? Kadang tak menyempat, jadi buat HOME FACIAL sendiri jela kan? Janji cukup sifat. Settleeee!  cukup sifat tu maksudnyaaa cukup fully follow step atas ni dari step 1-5 okeh! ⠀



Older post Newer post