HIPERPIGMENTASI – MYLARA Skincare
icon-search
icon-search

HIPERPIGMENTASI

HIPERPIGMENTASI

𝗛 𝗜 𝗣 𝗘 𝗥 𝗣 𝗜 𝗚 𝗠 𝗘 𝗡 𝗧 𝗔 𝗦 𝗜

Betul ke ‘𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿𝗽𝗶𝗴𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝘀𝗶’ ni di sebabkan cahaya matahari?

𝗛𝗶𝗽𝗲𝗿𝗽𝗶𝗴𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝘀𝗶 merupakan salah satu kerosakkan kulit yang ditandai dengan munculnya tanda berwarna gelap pada kulit. Munculnya tanda gelap pada kulit ini disebabkan oleh penumpukan zat melanin. Zat melanin memang berperanan dalam warna pigmen kulit seseorang sebagaimana produksi melanin yang berlebihan akan memunculkan tanda gelap pada kulit.

Tapi kalau korg ada ‘𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿𝗽𝗶𝗴𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝘀𝗶’ ni and tak sukaaa, macam mana nakkk hindarinya? Ceh ayat nak skema, haha  so caneeeeee? Caranya senang je, dapatkan rawatan dengan doktor atau kurangkan buat aktiviti luar, atauuuuuu korg boleh try apply Night Cream Mylara! Dgar cite, boleh recover?? 🤩🤩🤩 wow! Siyesss ke ni??


 INSTABRIGHT NIGHT CREAM

Krim perawatan malam hari, berwarna putih pearl, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, bau wangi yang minimum (minimum fragrance), tidak berbau besi atau tengik, tidak kesat pada sapuan di kulit, mudah merata pada aplikasi di wajah.

Krim berbahan aktif buah beri, memberi kesan pencerahan (whitening) pada wajah si pemakai seawal 3 hari tanpa pengelupasan, tanpa kemerahan.

Pencerahan :
- Tona kulit tidak sekata
- Sunburn
- Bekas parut hitam jerawat
- Jeragat
- 𝗛𝗶𝗽𝗲𝗿𝗽𝗶𝗴𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝘀𝗶Older post Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping