Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 62! Sayangi Malaysiaku!

CARA MENJAGA JERAWAT YANG PECAH

CARA JAGA JERAWAT YANG PECAH

Korg mesti suka picit2 jerawat kan? Haaa tapi korg tahu tak kalau jerawat dah pecah tu macam mana nak jaga dia? Haa bukan stakat jerawat ada je kena jaga, jerawat dah pecah atas sebab sendiri atau benda lain pun kena jaga jugak tau

Ok so mcm mana nak jaga? Ce cite~

photo6190540903408576710.jpg


1. Basuh tangan dulu. Pastikan tangan bersih takde kotor2 sangat
2. Gunakan antibiotics
3. Elakkan dari menyetuh jerawat atau bekas jerawat yang masih berdarah/berair
4. Kurangkan penggunaan makeup semasa kulit breakout atau berjerawat

Tapi SKINCARE ROUTINE JANGAN SKIN. Tu je, kalau u skip, bencana lain datang mengganggu!! Eh jap, Mylara ada ubat untuk jerawat jugak lahhh!!  dengar cite pakai 1 malam jerawat boleh kecutz?? Ha betul keee betulll keee? Ke sembang je ni?? Siyes weh, korg kena try, antara #bestseller item di Mylara jugak!



Older post Newer post