CARA MENGHILANGKAN PIH

Cakkkk! PARUT JERAWAT? Ok ni antara benda yang alergik untuk org perempuan jugak tau! ⠀

Kita semua mesti pernah melalui fasa ‘diserang’ jerawat. Walaupun fasa ni dah lama berakhir, tapi mesti ramai yang mengambil masa bertahun-tahun untuk menghilangkan parut jerawat kan? Yang paling tak best parut jerawat hitam & berlubang!  ya ampunnnnnzzz!! ⠀

Jadi macam mana cara mudah dan boleh bantu kurangkan parut jerawat tu? Ok jom tgk step 1 - step 4 atas ni

NIACINAMIDE? Eh eh mcm pernah dgar lah  bukan ke kandungan ni ada dalam PERFECT GLOW SERUM Mylara??  awww awww! Mmg tak rugi lah siapa yang cuba! Patut lah sis rasa skin sis makin bersih licin, rupanya serum ni lah puncaaaa!!!! Haaa⠀



Older post Newer post