ATASI JERAWAT DEGIL DENGAN ACNE GEL+

A C N E   G E L +
Jantung hati Mylara ni tau, hah betul ke jerawat boleh kecut dalam masa 1 malam? Siyes aaa? Ok nak tahu siyes ke tak, jena cuba! ⠀
⠀⠀
Eleh tahu korg ni kalau ada jerawat pantangggg jeeee kan! Mesti nak picit memicit jerawat tapi korg tahu ke apa effect bila kita picit jerawat ni? Paling worst bila jadi kesan!!  dah satu hal nak hilangkan  kan payah tuuu.⠀⠀
⠀⠀
So sini sis M nak suggest kan apa yang korg kena buat bila JERAWAT menular di muka ⠀⠀
⠀⠀
1. Jangan picitz! Haa kuti jari tu nanti ⠀⠀
2. Muka kena pastikan sentiasa bersih, jangan kerap sangat pegang muka kalau tak yakin tangan tu bersih.⠀⠀
3. Pakai ubat jerawat. Kalau Mylara ada ACNE GEL + (boleh la kalau nak cuba)⠀⠀
⠀⠀
Sebab....⠀⠀
Ianya terbukti bantu JERAWAT kecut dalam masa 24 jam!! Pantas buat kejeeee, tak bg chance JERAWAT bukak khemah kat muka u amacam? Nak cuba boleh, kena PM CEPAT, sbb #barangpanas ni babe!



Older post Newer post