APA ITU 60 SECOND RULE?

Haaa tahuuu cecuti ni korang dah bangun awal tapi suka bergolek golek, nak2 mood pepagi ni hujan  so takpeeee kita bagi awak baca tips harini lambat sikit ⠀

Untuk #PejuangJerawat, korg mesti dah banyak cuba skincare tapi masalah jerawat still ada lagi kat skin, ada lah kurang tapi still adaaa! 🙄 mungkin korg terskip satu cara ni, so apa cara tu? 🧐⠀

>>> 𝟲𝟬 𝗦𝗘𝗖𝗢𝗡𝗗 𝗥𝗨𝗟𝗘 <<<⠀

Apa tu 𝟲𝟬 𝗦𝗘𝗖𝗢𝗡𝗗𝗦 𝗥𝗨𝗟𝗘 ? Ok ia adalah tempoh untuk membesihkan wajah korg setelah selesai beraktiviti. Ini WAJIB. Korg mesti tahu kan kalau kulit kita tak betul3 bersih mesti boleh buatkan pori-pori tersumbat, tumbuh jerawat, dan juga tanda2 penuaan muncul.⠀

Haa so "60 Second Rule" ni lah teknik cuci muka yang dapat memperbaiki masalah kulit korg. Teknik ini memberikan waktu untuk ingredients pada face cleanser korg untuk bekerja lebih maksimal dan dapat membantu melembutkan kulit, serta bekerja lebih efektif dalam membersihkan pori-pori yang tersumbat. Sedangkan, kebanyakan orang hanya menghabiskan waktu paling lama 15 saat je untuk mencuci mukanya. Alaaa bukan sejam pun kena cuci muka, seminit je. So takkan la benda mudah cemni pun nak skip kan? ⠀

Try la! I dah try, nak2 guna GLOWING CLEANSER Mylara, aduhh lepas cuci muka tu muka lembut mcm babyyyyy!!  



Older post Newer post