Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 62! Sayangi Malaysiaku!

7 RAHSIA LOOK FRESH TANPA MAKEUP!

Rahsia “𝕃𝕠𝕠𝕜 𝔽𝕣𝕖𝕤𝕙” tanpa makeup even kerja sampai petang? 🤩


1. Cuci muka 2x sehari dengan menggunakan pencuci muka.

2. Use toner & moisturiser

3. Jangan lupa pakai sunscreen bila keluar rumah and do not touch you face baby! Kalau tangan bersih then takpe

4. Pakai lipbalm as base any lipstick/lipmatte

5. Jika muka korg kering, mengelupas. Try pakai vaseline kat area kering tu atau add more moisturiser pada tempat kering/mengelupas.

6. Kalau rambut korg kering/bermasalah, try pakai seruk rambut. Ni selalu tak perasan, tapi why not kita try something new kan?

7. Pakai pakaian yang kemas & selesa!


Agak2 awak lah kan, ada tips yang tertinggal tak?  yes yes, jangan lupa spray “Glowing Spray” selalu kat opis baru la muka keep glowing gittuew jangan sampai member opis tak dapat buat keje sudah lah, silauuuu sangat dengan skin awak 🤭



Older post Newer post