Cart 0

5 TANDA ANDA TIDAK SESUAI DENGAN PRODUK SKINCARE

Pakai2 skincare rasa tak sesuai, jadi apa tanda2 skincare tak sesuai dengan skin korg?? Jom check jap,

1. Kulit wajah terasa pedih dan gatal
2. Kulit mengelupas seperti bersisik
3. Kulit terasa panas dan terbakar
4. Kulit terdapat ruam dan biji2 merah
5. Muncul jerawat yang banyak

Kalau korg ada kena tanda2 camni secara INSTANT, better stop. And kalau boleh sblm guna any skincare try buat patch test dulu. Try pakai kat area2 yg tak nampak seperti belakang telinga/leher/lengan. Kalau takde pape masalah, then boleh lah pakai kat wajah korg! Mudah kan nak awareee?? Mmg mudah la cite dia, tinggal nak atau taknak jeeeee!



Older post Newer post