Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 62! Sayangi Malaysiaku! Shop Now!

5 PENYEBAB KULIT KUSAM

Cantiknyaaaa skin dia glass skin ke ni?  tapiiii macam mana nak dapatkan skin camniiiii? Swipeee the photossss gaisss

Antara 5 perkara tu mana yang selalu korg ter-abai-kan? 😎

Cuba korg consistent jaga 5 perkara ni then skincare routine jangan skip! Haaa, ini bukan stakat confirm je tau, mmg glass skin kat muka u je nanti  tak cayeeee ce buat. Pastu ce shareeeeeee apa yang korg dapat

Anddd jangan lupaaaaa!! Guna Mylara  kot ada yang baru nak cuba tapi takut2 lagi, meh sis consult skin korg dulu  



Older post Newer post